top of page

Mini fotoshootMini fotoshoots

Door de jaren heen, verzamel ik allerlei leuke ideeën en deze zet ik om naar mini fotoshoots

.
De minishoots vind ik écht ontzettend leuk om te doen. Sommige kinderen hebben niet het geduld voor een fotoshoot van 45 minuten en onder andere voor deze kinderen, zijn de minishoots echt een grote uitvinding!

De minifotoshoot duurt ongeveer 10 a 15 minuten. Hierna kunnen direct de foto's bekeken en uitgekozen worden.

Deze fotoshoots zijn 1 x per maand en in een bepaald thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lente fotoshoot, een kerstfotoshoot of een oud&nieuw fotoshoot.
Op deze pagina kan je mijn portfolio van de mini fotoshoots vinden en zullen de komende minishoots bekend gemaakt worden.

De minifotoshoot van de maanden maart/april staan in het teken van de lenteshoot. Ik heb enorm veel zin om samen met de kindjes deze fotoshoot tot een groot succes te maken.
Deze fotoshoot is voor maximaal 3 kindjes. Heb je meer kindjes? Neem dan eerst even contact op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. De fotoshoot kost €20,- en is inclusief 1 digitale foto naar keuze in hoge resolutie én je kindje mag na de fotoshoot zijn eigen gepote plantje me naar huis nemen en zien groeien. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt je snel aan!

Schrijf je in voor de lente fotoshoot van 2024!

*Let op! Deze fotoshoot is geschikt voor kinderen tot en met 5 jaar oud.

Voorkeur voor een dag?
Voorkeur voor een tijd?

Bedankt voor je aanmelding voor ons evenement. 
Ik neem zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken. Helaas komen mijn e-mails soms in de spam-folder aan. Mocht je niets van mij horen, kijk dan hier in of stuur een bericht aan 0634073337.

bottom of page