top of page
Manouk Kuijpers fotografie

Over mij

Hallo! Wat tof dat je een bezoek aan mijn website brengt! Ik ben Manouk, woon in Duiven, een stad in Gelderland, 32 jaar oud, getrouwd met Diederik en trotse moeder van Dendé (oktober 2018).

Ik heb het liefst de hele dag mensen om mij heen, dat vind ik ontzettend gezellig.
Naast mijn familie en vrienden hou ik ontzettend van mijn werk. Geen dag is hetzelfde en iedere keer is er weer een nieuwe uitdaging.
Ik kan enorm genieten van een wandeling met onze hond Baas, onze 4 kippen verzorgen, nieuwe dingen ontdekken met Dendé, shoppen en terrassen met vrienden in Arnhem.
Ik ken vrijwel alle kinderliedjes uit mijn hoofd, en zing deze tijdens cakesmash fotoshoots ook graag me 🙂
Ik ben zorgzaam, geduldig en creatief. Ik maak graag nieuwe dingen voor fotoshoots en kan hier uren aan werken.

 

Van kleins af aan was al duidelijk dat ik met kinderen zou gaan werken. Ik dacht dat kinderopvang echt iets voor mij was, maar een standaard ritme op mijn werk is niets voor mij. Nu ik fotograaf ben, is geen dag hetzelfde.
Mijn passie voor fotografie begon in 2011. De kat was net bevallen, en wat waren die kittens schattig om op de foto te zetten.

Na diverse workshops en cursussen gevolgd te hebben, bleek mijn grootste passie kinderen fotograferen. Kinderen zijn enthousiast, volgen hun gevoel, kunnen complimenten uitstekend in ontvangst nemen en zijn bovenal oprecht. Hoe fijn is het, als je de mooiste momenten van kinderen, elke dag opnieuw, weer mag vastleggen.

 

Zie ik jullie snel in mijn fotostudio in Duiven?

Neem contact met mij op

Bedankt voor je bericht!

bottom of page