top of page

Day in a life

Over de fotoshoot

Day in a life fotografie, een unieke manier om de kostbare momenten van je gezin vast te leggen. Mijn doelstelling is simpel: we willen jullie gezin in al zijn glorie en echtheid vastleggen, van het alledaagse tot de bijzondere momenten. Een wandeling in het park, het ontwaken op de ochtend van je kind's verjaardag, het knuffelen en voorlezen voor het slapengaan - Ik vang het allemaal in beeld.

Ik hou van de echte emoties, de spontane glimlachen en de kleine gebaren die jullie gezin uniek maken. Geen geposeerde glimlachen of kunstmatige settings; Ik documenteer jullie dag zoals die is, in al zijn schoonheid (en ja, dat kan zeker ook een rommelige keuken zijn).

 

Day in the Life fotografie is meer dan alleen maar foto's maken; het is het creëren van een tastbare herinnering aan de unieke schoonheid van jullie gezin. Als je op zoek bent naar intieme en authentieke foto's die de tijdloze momenten van jullie leven vastleggen, sta ik klaar om jullie verhaal te vertellen, frame voor frame.

Laat mij jullie dag vastleggen, zodat jullie deze momenten voor altijd kunnen koesteren. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jullie prachtige gezin in beeld kan brengen.

Day in a life fotografie.jpg

Wanneer?

Ik krijg vaak de vraag "Wanneer boek je een day in a life sessie?"

Het belangrijkste is dat je kiest voor een moment dat voor jou en je gezin betekenisvol is. Voorafgaand aan de sessie kun je overleggen met mij om te bepalen welke specifieke momenten je wilt vastleggen en wat het beste bij jullie past. Het doel is om de echtheid en schoonheid van jullie dagelijks leven vast te leggen, zodat je deze herinneringen voor altijd kunt koesteren.

Hoe lang duurt de fotoshoot?

Een day in a life sessie duurt zo lang als jullie willen.
Ik kan een enkel moment vast leggen van bijvoorbeeld 1 uur, maar ik kan ook een hele dag met jullie gezin mee lopen. Ik kan er bijvoorbeeld zijn van het ontbijt tot en met het avondeten. Het is in overleg, maar vooral, wat jullie wensen. Ik zal op de achtergrond meelopen in jullie gezin en dit op een unieke manier vast leggen. 

121080052_10158515081842696_3490263227881058775_n copy.jpg
1N4A2345 copy.jpg
Day in a life familie.JPG

Kosten

Familieproject:

Een fotoreportage van 5 uur inclusief alle digitale foto's in hoge resolutie - €399,-
Documentaire:

Een fotoreportage van 3 uur inclusief alle digitale foto's in hoge resolutie - €299,-
Fotomoment:

Een fotoreportage van 90 minuten inclusief alle digitale foto's in hoge resolutie - €199,-Minisessie:
Een kort fotomoment van 30 minuten inclusief 5 digitale foto's in hoge resolutie - €99,-


Boeken? Neem contact op!

Neem contact met mij op

Bedankt voor je bericht!

bottom of page